2010. február 25., csütörtök

Az első igazi tavaszi nap !!!

Nekünk sem kellett több, amint kisütött a nap, kiköltöztünk a kertbe egész délutánra! Annyira jól esett kint lenni, ismét élet költözött belém! Azért jólesett ez a téli lustálkodás, de most már napfényre vágyom és egy kis kerti munkára.

A család itthon lévő része nagyon élvezte a mai nap minden pillanatát (Apa dolgozott, úgyhogy Ő sajnos kimaradt a buliból...   : (  )

 

Szonjus még annyira nem sárosan



Zsófi egyből kipróbálta az egész télen féltve őrzött kerti kesztyűmet

 

Emmus gondoskodik az újratelepítésről, itt éppen pár elfagyott zellerszárat próbál kiszedni



Őrültkémet ne hagyjuk ki a sorból, annyira örült az együtt töltött időnek, hogy már kb. 2 óra eltelte után már telítődött is velünk és LEFEKÜDT a földre, megállt... nem mozgott...

az ébredő természet... Pepi Gabi,eljött a mi időnk!!! : )

7 megjegyzés:

  1. Igen igen.... Csak kicsit el vagyok kenődve, mert régebben nem dolgoztam egész nap, több időm volt a kertre. Idén nem tudom hogyan lesz, mert most már teljes munkaidőben vagyok , reggel korán megyek, este későn érek haza. Úgyhogy kicsit pánikolok. :-( Csak hétvégén fogom látni a kertem meg késő este.:-(

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, az így már nem olyan jó... Akkor viszont a hétvégét még intenzívebben fogod eltölteni a kertben. Nekem épp emiatt tavasztól őszig bent úszik a ház, tornyosul a vasalnivaló, mert egyszerűen nem tudunk nem kint lenni... : ) gondolom, ez ismerős.

    VálaszTörlés
  3. Én is Vác mellett élek családommal, és én is imádom a rózsákat. Örülök hogy Rád-találtam. Üdv. Martha

    VálaszTörlés
  4. Nagyon édes tünemények a kis kertészeid!Mi is nagyon sokat fogunk kint lenni a kertben!:-))Élmény kint alkotni!Inkább kicipelek mindent/pl.varrógép/ vagy akkor fogok igazán horgolni, ahhoz nem kell annyit cipekedni!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Márta, én szintén örülök, hogy rám találtál, mert nemcsak a rózsákat szeretem, de a romantikus stílust is minden mennyiségben, úgyhogy szeretnék gratulálni a blogjaidhoz!

    VálaszTörlés
  6. Ugye Timi? Én is kiköltöztetem a fél házat, múltkor már a teraszon vasaltam, de azért ez már durva volt. Azért az az igazi, amikor a KERTBEN vagy. Kint alkotni meg szuper (pl. horgolni), nekem a festéssel egy baj van csak, a levegőn hamarabb beszárad a festék, de azért még próbálkozom.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm elismerő szavaidat. Aztán majd a rózsa festést is várom. Üdv. Martha

    VálaszTörlés