2010. március 26., péntek

Új műhelyszobám

Nemrég nagylányom kedvéért kicsit átrendeztük a házat, mert már nagyon régóta vágyakozott egy saját szoba után (a lényeg, hogy két húga néha kicsit békén hagyja). Végülis egy kis átcsoportosítással ezt meg is oldottuk, egy hátránya volt csak a dolognak, hogy a kisszobában lévő műhelysarkomat így meg kellett szüntetnem. Ezt hirtelen nem is bántam, gondoltam, majd bekéredzkedem majd valamelyik gyerekemhez, hátha festhetek Náluk... : )
Az első ilyen alkalommal Zsófi nagylányom saját külön szobáját szerettem volna használni, de mire mindent összeszedtem a ház különböző pontjairól a festéshez, már el is ment a kedvem az egésztől.
Több sem kellett, végigjártam a házat és meg is találtam a számomra legmegfelelőbb helyet, a galérián lévő vendégszoba egy kis szegletében. Csupán pár négyzetméter, de az enyém, az eddigi legjobb helyet találtam meg végre, ahol szívesen alkotok.

Egy pár fényképet készítettem, amit most megmutatnék Nektek, bár nem a legprofibbak, nagyjából egy-egy kis részlet látható a műhelyből.




Dédimtől örököltem ezt a függönyt, remélem jól látszik. Vettem hozzá egy rózsás anyagot is, abból varrtam sötétítő függönyt, nagyon jól mutatnak egymás mellett : )

folyt. köv.

4 megjegyzés:

  1. Szép a függöny! Nem mutatnád meg a szép rózsás sötétítőt is?

    VálaszTörlés
  2. De, megpróbálok valami jó képet csinálni róla! Nemsokára felteszem!

    VálaszTörlés
  3. Gabi! Mi van veled? Oly rég tettél bejegyzést! El vagy nagyon havazva úgy gondolom....Azért mindig ide kukkolok, hátha....

    VálaszTörlés
  4. szia Pepi Drága! Aranyos vagy, sajna tényleg el vagyok havazva és ahogy elnézem, ez kb. szeptemberig biztos így is marad... bár élvezem, amit csinálok, de nem sok szabadidőm van (de azt a keveset kint töltöm a kertben a gyerekekkel). : ) De én azért mindig nézegetem a Te bejegyzéseidet, mégha nincs is mindig időm kommentálni... : )

    VálaszTörlés