2010. január 30., szombat

A szememnek ma jó napja volt : )

Egyszerűen gyönyörű... órákig tudnám nézni... most már tudom, hogy a galériaszobát milyenné fogom átalakítani (a fejleményekről beszámolok majd Nektek!) Timi, már megint lila! No comment...

 

Forrás: http://sweet-as-a-candy.blogspot.com/

13 megjegyzés:

  1. :-))))) A lila korszakom nekem is megvolt már. Akkor még a karácsonyfám is lila - ezüst díszek lógtak csak.
    Valóban szépek ezek a pasztell színek így együtt.

    VálaszTörlés
  2. Köszi Gabi, és sokáig tartott ez a lila korszak? Nekem nagyon sokáig kék korszakom volt, most is nagyon szeretem, de ami most soron van, az a lila, rózsaszín, fehér...

    VálaszTörlés
  3. Nálam kb.huszonéves korom közepén lehetett. Nem tarttt sokáig, talán 2-3 évig. Volt kék korszakom is :-) Most a vörös sárga korszakomat élem :-) De azt hiszem ez vagyok valójában is.

    VálaszTörlés
  4. Igen, érezni kell több szín hangulatát is, mire rájössz, Te melyik is vagy valójában! Lehet, hogy pár év múlva más lesz, de lehet, hogy örökre így maradok...

    VálaszTörlés
  5. Nekem például rózsaszín korszakom sosem volt és szerintem nem is lesz. Nagyon tetszik ez a skandináv szürke fehér stílus is, gyönyörködöm aképekben, de szerintem abban a színvilágban sem érezném jól magamat. Érdekes dolog ez, meg kell hagyni és elgondolkoztató.

    VálaszTörlés
  6. Jajj nekem!!Ez álom!Én is rendelkezem kék korszakkal de nálam a lila örök...azt hiszem!Érdekes, hogy a zölddel állok hadilábon egyedül de mostanság készülnek zöldes dolgok is.Én nem tudnék színek nélkül élni.. bár kétségtelenül szeretem a hófehér, finom dolgokat, a pasztell árnyalatokat!Tehát a Gombóc Artúr esete azt hoszem!Csodaszép enteriőrök!

    VálaszTörlés
  7. Úúú!Nem csodálom,hogy tetszik!!!!!:)Nekem is...

    VálaszTörlés
  8. Tényleg nagyon romantikus és nőcis, csodás , de vajon meddig bírnám a meggypiros, natúr és kockás nélkül.

    VálaszTörlés
  9. Nemtom Gabi láttad e csetreszes oldalamra kitettem, hogy most nagyon le vannak árazva a booklinenál a kertes könyvek. Én már rendeltem többfélét. Érdemes megnézni! Meg kézműves könyvek is.

    VálaszTörlés
  10. Aranyos vagy Gabi, köszönöm, láttam, csak még nem volt időm megnézni! Na most megyek és átnézek a bookline-ra! Meg is jöttek már?

    VálaszTörlés
  11. Nekem még nem jöttek meg, én ahol dolgozom, ott útba esik nekem az egyik boltjuk, ott szoktam átvenni könyveket. Szerintem a héten meglesznek. 2-3 nap alatt meghozzák.

    VálaszTörlés
  12. Szia Gabi!Tovább "adományoztam" számodra egy díjat,többet olvashatsz nálam!

    VálaszTörlés